Om Ferratum Bank

Hvem er vi?

Ferratum Bank er en 100% digital bank og er en del av  Ferratum Group - en leverandør av banktjenester og digitale forbrukslån til privatpersoner og små bedrifter, distribuert via mobil teknologi.

Selskapet har opplevd en rask utvikling siden oppstarten i 2005, og er i dag representert i 25 markeder med mer enn til sammen 2 millioner kunder i Europa, Afrika, Sør- og Nord-Amerika og Asia. Hovedkontoret ligger i Helsinki, Finland.

Som en pioner innen digital og mobil finansiell teknologi ligger Ferratum i forkant av den digitale bank revolusjonen.

Ferratum Mobil Bank, lansert i 2016, er en innovativ plattform for mobile banktjenester. Tjenesten er tilgjengelig i fem europeiske markeder.

Ferratum Group er notert på Prime Standard listen på Frankfurt Børsen under symbolet "FRU." For mer informasjon, besøk www.ferratumgroup.com.

 

More than money to everyone!

Vårt motto "More than money to everyone" er et løfte om et ukomplisert og sikkert lånetilbud til alle våre kunder rundt om i verden, uavhengig av hvor de befinner seg.

Det er videre et løfte om profesjonalitet i kombinasjon med en enkel søkeprosess, kort behandlingstid og førsteklasses service.

For å hjelpe våre kunder å velge rett lånesum tilpasset sitt behov tilbyr vi en lånekalkulator som gir en detaljert utregning med oversikt over hva den totale lånekostnaden for et gitt lånebeløp blir.