Om Ferratum Bank

Hvem er vi?

Ferratum Bank er en 100% digital bank og en del av  Ferratum Group - en leverandør av banktjenester og digitale forbrukslån til privatpersoner og små bedrifter, distribuert via mobil teknologi. Selskapet har utviklet seg rask siden oppstarten i 2005, og er i dag representert i 25 markeder i Europa, Afrika, Sør- og Nord-Amerika og Asia. Hovedkontoret ligger i Helsinki, Finland.

Som en pioner innen finansiell teknologi, leder Ferratum an i den digitale bank revolusjonen.

Ferratum Mobil Bank, lansert i 2016, er en innovativ plattform for mobile banktjenester, inklusive digitale betalingstjenester og overføringer i realtid. Tjenesten er tilgjengelig i fem europeiske markeder. Under ledelse av grunnleggeren, Jorma Jokela, har Ferratum ca. 1.8 millioner aktive og tidligere kunder som har fått utbetalt ett eller flere lån (per 30 september 2017).

Ferratum Group er notert på Prime Standard listen på Frankfurt Børsen under ticker kode «FRU». Gå til ferratumgroup.com for mer informasjon.

 

Jorma Jokela, administrerende direktør og grunnlegger av Ferratum Group sier:

 

"Vi drives av vår lidenskap for innovasjon og vi har en ambisiøs utviklingsstrategi - Vår visjon er å være den ledende mobile banken. Vi tror at vårt produkt og vår service kan hjelpe mange kunder i mange land".

 

Hvilke produkter tilbyr vi i Norge?

FerratumBank tilbyr to typer raske, enkle og 100% digitale lån, Ekspresskreditt, også kalt mikrolån, og Ferratum Fleksikreditt med kredittgrense inntil 20.000 kr.

Et mikrolån kjennetegnes ved at det er et lån på et mindre beløp som betales tilbake over en kort periode hvor låneprosessen går meget raskt. Ferratum Fleksikreditt er et mer fleksibelt låneprodukt med høyere lånesum.

Etter at søknaden har kommet inn kontrolleres låntageren for å se om han eller hun oppfyller visse grunnleggende krav, at personen er gammel nok og har en bankkonto. Deretter foretas en kredittvurdering. Vi gir oftest beskjed om søknaden er godkjent innen 3-4 sekunder, og sørger for at pengene er på konto samme dag! 

I 2016 lanserte vi også vår egen mobil bank. Appen er knyttet til Ferratum Debetkort og gir blant annet tilgang til gratis valutakontoer, gratis uttak i EU land og mulighet til å overføre penger via SMS.

 

More than money to everyone!

Vårt motto "More than money to everyone" er et løfte om en ukomplisert og sikker låneservice til alle våre kunder rundt om i verden, uavhengig av hvor de befinner seg.

Det er mange grunner til å søke om lån i Ferratum Bank. En stor motivasjon er sikkerheten og profesjonaliteten du får hos en bank - i kombinasjon med enkel søkeprosess, kort behandlingstid og førsteklasses service.

Du kan også være sikker på at våre dyktige medarbeidere med dedikasjon og profesjonalitet gjør det de kan for å bistå deg.

For små forbrukslån med kort løpetid kan den effektive renten være høyere sammenliknet med andre lån der løpetiden er lenger. For å hjelpe våre kunder å velge rett lånesum for sitt behov, tilbyr vi en lånekalkulator som gir en detaljert utregning med oversikt over hva den totale lånekostnaden for et gitt lånebeløp blir, fordelt på lånekapital, renter og avgifter. Med vår lånekalkulator får du enkelt oversikt over den totale lånekostnaden.

 

 

 

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error