Om Ferratum Bank

Hvem er vi?

FerratumBank er en 100 % digital bank. Vi har ingen filialer, og dermed heller ikke forsinkelsene og ventetiden disse medfører. Vi er innovative, enkle å bruke å forholde seg til, og superraske!

Ferratum Bank er en del av  Ferratum Group, som i 2005 ble den den første aktøren som tilbød mobile mikrolån i Europa. Banken lanserte sitt kundetilbud i Norge i 2015.

Vi er nå tilgjengelige i 25 land, har mer enn 500 dedikerte og profesjonelle ansatte og er stolte over å ha hjulpet over 2 millioner kunder med sitt lånebehov. 

 

Hva gjør oss så spesielle?

Har vi allerede nevnt at vi ikke har filialer? Vi har ingen fordi de gjør prosessene mer kompliserte. Ingen liker å vente i lange køer, og helt oppriktig – når så du sist frem til et møte med banken? Alt som normalt gjøres i en fysisk filial kan du hos oss gjøre via din mobile enhet. Hvor som helst og når som helst.

Over hele Europa har våre kunder tilgang til sine penger – uavhengig av landegrenser. Dette gjør oss til den perfekte banken for hyppig reisende, turister eller deg som bor utenlands.

Vi er fremtiden for moderne banker. Vi skal fremover og vi vil ha deg med ombord!

 

Jorma Jokela, administrerende direktør og grunnlegger av Ferratum Group sier:

 

"Vi drives av vår lidenskap for innovasjon og vi har en ambisiøs utviklingsstrategi - Vår visjon er å være den ledende mobile banken. Vi tror at vårt produkt og vår service kan hjelpe mange kunder i mange land".

 

Hvilke produkter tilbyr vi i Norge?

FerratumBank tilbyr to typer raske, enkle og 100% digitale lån, Ekspresskreditt, også kalt mikrolån, og Ferratum Credit med kredittgrense inntil 20.000 kr.

Et mikrolån kjennetegnes ved at det er et lån på et mindre beløp som betales tilbake over en kort periode hvor låneprosessen går meget raskt. Ferratum Credit er et mer fleksibelt låneprodukt med høyere lånesum.

Etter at søknaden har kommet inn kontrolleres låntageren for å se om han eller hun oppfyller visse grunnleggende krav, at personen er gammel nok og har en bankkonto. Deretter foretas en kredittvurdering. Vi gir oftest beskjed om søknaden er godkjent innen 15 minutter, og sørger for at pengene er på konto samme dag! 

Nylig lanserte vi også vår egen mobil bank. Appen er knyttet til Ferratum Debetkort og gir blant annet tilgang til gratis valutakontoer, gratis uttak i EU land og mulighet til å overføre penger via SMS.

 

Hvem eier FerratumBank?

Vi er et datterselskap av internasjonale Ferratum Group som opererer i 23 land rundt i Europa, Asia-Stillehavsregionen, Mexico og Canada.

Ferratum Group er notert på Frankfurt Børsen og har bankkonsesjon fra Malta Financial Services Authority. Bankens mål er å utvikle sin lånevirksomhet i land vi allerede finnes, så vel som i land hvor Ferratum enn så lenge ikke tilbyr lån.

 

More than money to everyone!

Vårt motto "More than money to everyone" er et løfte om en ukomplisert og sikker låneservice til alle våre kunder rundt om i verden, uavhengig av hvor de befinner seg.

Det er mange grunner til å søke om lån i Ferratum Bank. En stor motivasjon er sikkerheten og profesjonaliteten du får hos en bank - i kombinasjon med enkel søkeprosess, kort behandlingstid og førsteklasses service.

Du kan også være sikker på at våre dyktige medarbeidere med dedikasjon og profesjonalitet gjør det de kan for å bistå deg.

For små forbrukslån med kort løpetid kan den effektive renten være høyere sammenliknet med andre lån der løpetiden er lenger. For å hjelpe våre kunder å velge rett lånesum for sitt behov, tilbyr vi en Lånekalkulatoren som gir en detaljert utregning med oversikt over hva den totale lånekostnaden for et gitt lånbeløp blir, fordelt på lånekapital, rente og avgifter. Med vår får du enkelt oversikt over den totale lånekostnaden.

 

 

 

Velkommen til Ferratum.no

Chatten er ikke tilgjengelig.

Chatten er ikke tilgjengelig.
Legg igjen en beskjed

Takk for din melding!

System error