SMS lån.

Enkel og umiddelbar kreditt til hverdagsbruk.

Låneeksempel Ferratum Fleksikreditt: 199,87% effektiv rente, 30.000,-, o/12 mnd, nominell rente 115% p.å., Total: 48687,59,-. Minste månedsavdrag er 500,- eller 13%. 

SMS lån

SMS lån er mest av alt kjent for å være et raskt lån, der man bruker mobilen for å søke. Men det mer enn 10 år gamle SMS-lånet har blitt oppgradert.

Visste du at de fleste søknadene kommer via mobilen?

Når man låner penger hos Ferratum må man først igjennom en kortfattet søknad, der vi spør om det aller mest nødvendige. Når den nødvendige informasjonen er fylt inn og vi har undersøkt din betalingsevne, så får du vite direkte på skjermen om du har fått innvilget lånet eller ikke.

Dersom søknaden blir godkjent vil selve utbetalingen som regel ikke ta mer enn noen timer, dersom du søker innenfor våre åpningstider.

Ferratums Fleksikreditt er derfor det nye SMS-lånet. 

 

Hvorfor søke lån hos Ferratum?

Fleksibel låneramme opptil 30.000 kr
Innfri lånet tidligere uten ekstra kostnad
Ingen skjulte kostnader

Hvem kan få fleksibel kreditt hos Ferratum?

Kriterier:

  • Fylt 20 og ikke eldre enn 70 år
  • Ingen betalingsanmerkning eller inkassogjeld
  • Din samlede gjeld kan ikke overstige 5 ganger din inntekt
  • Folkeregistrert adresse i Norge

Fleksikreditt erstatter SMS-lån

En kredittgrense er en glimrende måte å oppnå ekstra økonomisk fleksibilitet på. En kredittgrense gir deg en pengebuffer som du kan bruke igjen og igjen. Har vaskemaskinen din gått i stykker? Ble denne månedens inntekt litt lavere enn forventet? I slike tilfeller er det fint å ha en kreditt tilgjengelig. Du betaler kun renter dersom du bruker pengene. Lånet er fleksibelt og uten binding, så du kan når som helst tilbakebetale beløpet du har tatt ut.

Vi i Ferratum mener at det å åpne en Fleksikreditt ikke bør være en strevsom affære. Derfor kan du enkelt søke om kreditt på nettet, akkurat der du er. For å søke trenger du bare å velge kredittbeløpet som passer deg og trykke på Søk. Følg søknadsprosessen og fyll inn de nødvendige opplysningene. Det er alt!

Slik søker du!

01.

Velg beløp

02.

Fyll ut søknaden

03.

Signer med BankID

Sorry, there are errors on the page: