Lån uten sikkerhet.

Noen ganger oppstår det situasjoner som gjør at man trenger penger før lønningsdagen kommer. Da kan et lån uten sikkerhet være løsningen som hjelper deg over kneika.

Hvorfor søke lån hos Ferratum?

Fleksibel låneramme opptil 30.000 kr
Innfri lånet tidligere uten ekstra kostnad
Ingen skjulte kostnader

Slik søker du!

01.

Velg beløp

02.

Fyll ut søknaden

03.

Signer med BankID

Lån uten sikkerhet 

Lån uten sikkerhet sikrer deg litt ekstra penger på konto om du skulle trenge det. Noen bruker denne muligheten til å finansiere større prosjekter, som oppussing av bolig, men de fleste har behov for mindre beløp for å løse et kortsiktig og umiddelbart behov. Dersom du opplever at vaskemaskinen ryker midt i måneden, kan et forbrukslån være det du trenger for å få kjøpt en ny med en gang.

Men før du søker om lån bør du være klar over at dersom du har betalingsanmerkninger fra tidligere, vil dette gjøre det vanskeligere å få lån. En betalingsanmerkning viser at du har problemer med å holde avtaler om betaling og dette er ikke en fordel når du søker om nye lån. Vi anbefaler deg likevel å søke, og så vil kredittvurderingen vi foretar avgjøre om et lån kan la seg gjøre eller ikke. Det du også må huske på før du søker er at du må betale pengene tilbake med renter.

Siden beløpet lånes over et kort tidsrom, hvor tilbakebetalingsperioden strekker seg opptil 12 måneder, blir renten på slike lån være vesentlig høyere enn renten for andre lån. Dette betyr at dersom du låner 3000 kroner hos oss, må betale tilbake omtrent 4868,76 kroner. Det er viktig at du tar høyde for dette i budsjettet ditt, slik at du er sikker på at du har råd til å ta opp lånet.

Disse kravene må du oppfylle for å få lån

Når du skal låne penger er det visse minimumskrav du må oppfylle. Disse varierer gjerne litt fra bank til bank, og handler ofte om aldersgrense og inntektskrav. Her hos Ferratum Bank låner vi kun ut mindre beløp, og har derfor ingen krav til dokumentopplasting.

For å få innvilget et lån uten sikkerhet hos oss må du ha fylt 20 år. I tillegg til dette må du ha en egen e-postadresse slik at vi kan sende deg låneavtale og faktura. For å få utbetalt pengene må du først og fremst ha BankID, det er dette som sørger for sikkerheten og som gjør det tryggere for deg å låne.

Da vet du at det er du som får pengene og at ingen kan ta opp lån i ditt navn. Videre må du selvfølgelig ha en norsk bankkonto, slik at vi kan få utbetalt pengene til deg. Hos Ferratum tilbyr vi Fleksikreditt slik at du kan få en rask løsning på ditt behov, men vi har ikke lån uten kredittsjekk.

Alle som søker om lån blir gjenstand for en kredittvurdering før vi innvilger, eller avslår, søknaden. Dette er ikke bare med på å sikre at vi får tilbake pengene våre, det bidrar også til at du ikke kan ta opp lån du ikke får betalt tilbake.

Søk på nett

Ønsker du å søke om et lån uten sikkerhet gjøres dette enkelt på nettet. Her hos Ferratum vil du i mange tilfeller få svar noen minutter etter at søknaden er sendt. Noen ganger er det ikke mye som skal til for å få deg over kneika og da er det godt å vite at hele prosessen med å søke er både enkel og sikker.

Sorry, there are errors on the page: