Alle familier kan trenge en BUFFER!

Alle familier kan trenge en BUFFER! 

Mange av oss kan relatere til at når man først får en uventet utgift så etterfølges den ofte av flere. Som ordtaket sier "Når det regner, så pøser det"!

Å opprette en BUFFER er noe av det viktigste du kan gjøre for å sikre økonomisk trygghet for din familie.

Livet er fullt av overraskelser med uventede hendelser og uventede regninger. Jo bedre forberedt du er på livets opp og nedturer, jo større trygghet for deg og familien din.

 

Viktigheten av en BUFFER 

Å balansere de daglige utgiftene, og forsørge familien din samtidig som du prøver å spare penger, kan være krevende i seg selv. Hvis du noen gang har opplevd å få uventede utgifter på toppen av de vanlige utgiftene hver måned, har du sikkert opplevd at dette kan kaste kjepper i hjulene for økonomien. 

Kanskje neste lønning ikke kommer før om et par uker, eller kanskje bilen må på verksted akkurat samtidig som andre regninger må betales. Uansett hva situasjonen måtte være er det ikke mye som skal til for at hele budsjettet går i grus.

Dette er situasjoner hvor en BUFFER kan hjelpe deg og være med på å skape trygghet for deg og familien din. 

Hvor mye penger burde jeg sette av? 

Hvor stor din BUFFER burde være avhenger av inntekten din, størrelsen på familien din, dine månedlige utgifter og selvfølgelig din livsstil. Men eksperter er enige i at du burde ha som mål å spare en BUFFER tilsvarende 3-6 måneders utgifter.

 

Start et sted og bygg videre derifra 

Selv om det å spare en BUFFER tilsvarende 3-6 måneder utgifter kan høres ut som mye, er det viktigste at du starter et sted. Hva er minimumsbeløpet du kan sette av til sparing hver måned?

Å starte i det små vil garantert utgjøre en positiv forskjell i lengden. Du kan øke sparebeløpet litt hver måned etterhvert som du får bedre kontroll på økonomien din. 

 

Opplevd å få uventede regninger?

Noen ganger får vi uforutsette utgifter, og gjerne flere på en gang. 

Når en slik hendelse oppstår har du kanskje ikke nok penger på konto, selv om du har spart en del. Hva gjør du da? Et kortsiktig lån som Ferratum Fleksikreditt kan være løsningen.

Søk på nett 24/7. Ingen kø og ikke noe papirarbeid. Søknaden tar kun noen få minutter å fullføre, og takket være vår automatiske kredittsjekk kan vi ta avgjørelsen på få sekunder.

Så raskt lånet ditt er godkjent får du pengene på konto samme dag. Husk å betal tilbake lånet innen 30 dager, så slipper du renter og gebyrer. Nå kan du endelig slappe av!  

 

 

Er du også interessert i disse?

Sorry, there are errors on the page: