De beste gavene til småbarnsfamilier

08.03.2021#Generelt

Hmmm, gaveideer til småbarnsfamilier. Hva kan du kjøpe som de ikke allerede har? Trenger de virkelig mer klær og nye leker? Mest sannsynlig ikke.

Hvis du ser etter gaveideer til venner med babyer så finnes det flere geniale gaveideer på markedet som gjør hverdagen enklere for småbarnsfamilier.

Her er 5 av de:

1. En smokk som automatisk lukker seg når den ramler ned. 

Se for deg at du er i en park, eller på toget og babyen din mister smokken sin på bakken slik at den blir skitten. Allmennkunnskapen sier at en smokk skal rengjøres med såpe og vann før den returneres til babyen. Så hva gjør du? Det må være et bedre alternativ enn å ha vann og såpe tilgjengelig til enhver tid. Vi har gode nyhetene, det finnes bedre alternativer!

«keep-it-kleen» smokken fra Raz-baby har en plastbeskyttelse som legger seg rundt smokken. Så raskt smokken ramler ned så åpner plastskjermen seg automatisk og beskytter gummidelen av smokken slik at den aldri blir skitten.

Det er jo en drøm for alle småbarnsforeldre.

Haster det med en gave, men du har ikke penger tilgjengelig akkurat nå? Vi tilbyr en fleksibel låneramme som gir deg mulighet til å låne akkurat det beløpet du trenger. Les om Fleksikreditt her. 

2. Overvåk babyen din med din smartphone 

En baby call er et must for alle småbarnsforeldre. Selv om det er mange gode alternativer på markedet som tilbyr webkamera som kommer med en betjeningsenhet du kan ta med deg for å overvåke din baby, så er dette bare enda en duppedings du må bære på. Er det ikke en mye bedre ide å bruke din Iphone til å betjene overvåkningen siden du uansett har den med deg?  

Produkter som Withings Smart Baby Monitor, Lollipop, og Cloud Baby Monitor tilbyr at du kan gjøre akkurat dette. Du styrer alt fra din smattphone.

Via mobilappene knyttet til disse produktene ka foreldrene se babyen deres på telefonene sine og motta meldinger som inkluderer støy og bevegelsesvarslinger. Med en toveis lydfunksjon kan foreldre også spille av musikk for å hjelpe barna med å sove. Man kan til og med dele live video av babyen med venner og familie.

3. En smokk som tar babyens temperatur 

En baby med feber kan være et skummelt symptom og ubehagelig for foreldre å oppleve. Det er derfor viktig å holde et godt øye med babyens temperatur. Det er det som gjør en smokk med innebygd termometer et potensielt livreddende produkt.

Det finnes flere produkter på markedet som tilbyr dette. Summer’s Pacifier termometer har for eksempel til og med en funksjon som varsler om feber og som tillater foreldrene å ta temperaturen om natten uten å forstyrre barnet. Undersøk hva som er det beste alternativet for ditt barn. De fleste termometerne har også et internt minne som husker tidligere temperaturmålinger som tillater foreldrene å følge opp utviklingen. Om det skulle være en usedvanlig høy temperatur er det selvfølgelig viktig å dobbeltsjekke temperaturen med et digitalt termometer og å oppsøke en lege.

Trenger du dette produktet i dag, men litt lenge til neste lønning? Søk om Fleksikreditt her.

4. Smart oppbevaring 

Noen ganger er de enkleste ideene de beste ideene. Som småbarnsforeldre skal du ikke bare ha oversikt over barna din, men også over barnas leker, mat og alt fra klær til bleier for ikke å glemme dine egne ting slik som lommebok og mobiltelefon. Det er ikke vanskelig å forestille seg at man i mange tilfeller kan miste ting i gulvet, eller at ting blir borte.

Det er her oppbevaringsvesker til barnevogner kommer inn i bildet. Disse posene kan man feste på håndtaket til barnevognen for å gi mer rom for oppbevaring. Vesken kommer med glidelås slik at foreldrene kan oppbevare alle deres ting og nødvendigheter trygt og tilgjengelig til enhver tid.  

5. Smarte smekker 

Vi har spart det beste til sist.

La oss være ærlige – babyer er vanskelige å holde rene. Under et måltid ender babyen ofte opp med å ha på seg mer av maten enn de får i seg. De gode nyhetene er at nå har rengjøring av babyer blitt gjort mye enklere ved hjelp av gjenbrukbare silikon-smekker.

Smekken er både vanntett og flekkbestandig. Når babyen søler kan foreldrene enkelt vaske eller tørke av smekken. Og smekken kan til og med vaskes i oppvaskmaskinen og bli klar til bruk allerede til neste måltid.

Imponer vennene dine med en av disse geniale gaveideene.

Trenger du gaven til en bursdag i helgen, men litt for lenge til neste lønning? Søk om Fleksikreditt her

 

Er du også interessert i disse?

Sorry, there are errors on the page: